Telefon: +36 20 611 4877
+36 28 575 864
E-mail:
Bau.Tools BlowerDoor

A szivárgások helyének meghatározására

Leírás

Bau.Tools BlowerDoor

A szivárgások helyének meghatározására egész évben alkalmazható vizsgálati eljárás a BlowerDoor és a termográfia segítségével

A Bau.Tools BlowerDoor-szoftver sok kimagasló lehetőséget kínál a professzionális termográfusok számára: a differenciál termográfia ki lett bővítve az új fejlesztésű szekvencia-analízissel, egyúttal a programfelület megújítása egy még egyszerűbb és intuitív kezelést tesz lehetővé a felhasználó számára.

A Bau.Tools BlowerDoor egy egész évben alkalmazható vizsgálati eljárás a szivárgások és a légáramlatok helyének meghatározására a BlowerDoor és a termográfia segítségével. A legcsekélyebb hőmérséklet-különbség is elegendő a szivárgások és a légáramlatok Bau.Tools BlowerDoor-ral történő gyors és biztos lokalizálásához, valamint ábrázolásához. A hibákat, amik nyomáskülönbségnél a nagyon alacsony hőmérséklet-különbségek miatt a hőtérképen alig vagy egyáltalán nem érzékelhetőek, az új fejlesztésű szekvencia-analízis precízen kiszámítja és megjeleníti. Ezért minden vizsgálati időszakban felvett termogramot kiértékel a program. Mivel a szekvencia-analízis csak a változásokat ábrázolja, a szivárgási helyek és a légáramlatok megbízhatóan felismerhetőek és más problémás területektől megkülönböztethetőek.

A legfontosabb funkciók áttekintése

  • szekvencia-analízis a hőmérsékletkülönbségek pontos ábrázolásához
  • egész éves alkalmazhatóság a megbízható képi ábrázolásnak köszönhetően alacsony hőmérséklet-különbségnél is
  • a legkisebb hibák is reprodukálhatóan kimutathatóak
  • az áramlások és átármalások elemzése megbízhatóan elvégezhető
  • beépített videófunkció
  • ingyenes frissítés, ingyenes műszaki támogatás
  • alkalmas külső és belső termográfiára

A BlowerDoor-rendszerrel történő vizsgálati eljárás igen rövid mérési időt igényel, így az épületrész felmelegedése és lehűlése is rendkívül csekély. Sok hibát lehet hőkamerával egymás után minőségvesztés nélkül feltérképezni és reprodukálhatóan kimutatni. A szekvencia-analízishez már a legalacsonyabb hőmérséklet-különbségek is elegendőek, így a hőkamera nagymértékben időjárási körülményektől függetlenül általában egész évben használható.

Képek

BlowerDoor Bau.Tools