Telefon: +36 20 611 4877
+36 28 575 864
E-mail:
BlowerDoor MultipleFan

A nagy épületek légtömörésgmérése

Leírás

BlowerDoor MultipleFan

Nagy épületek légtömörségmérése

Nagy épületekben történő légtömörségméréshez egyszerűen kombináljon több BlowerDoor ventillátort (BlowerDoor MultipleFan): Németország vezető légtömörségmérő-rendszere ajtónyílásonként maximum három ventillátorral könnyedén legyőzi a nagyobb levegő-térfogatáramot is!

BlowerDoor MultipleFan mérőrendszert három BlowerDoor ventillátorral és két DG-700 digitális nyomásmérő készülékkel, 7.000 és 36.000m2 közötti felületekhez, illetve max. 440.000 m3 térfogatú épületekhez fejlesztették ki. Ez lehetővé teszi a nagy ipari és középületek mérése mellett a családi- és társasházakban való használatot is, amelyhez egy vagy két BlowerDoor ventillátor szükséges.

A BlowerDoor MultipleFan rendszerrel és a hozzá tartozó TECLOG programmal (három ventillátor) a 21.600 m³/h körüli levegő-térfogatárammal történő légtömörség-méréseket tudunk elvégezni, illetve rögzíteni azokat. A légnyomásmérő készülékek és a szabályozó egy átlátható egységet alkotnak a mérőeszköz közelében. A ventillátorok automatikus vezérlése központilag egy laptopról adatkábellel vagy opcionálisan Wifi-linkkel történik.

A legfontosabb szoftver-információk:

  • átlátható és kompakt mérési folyamat
  • szabadon választható BlowerDoor Wifi
  • egy laptopról egyszerre vezérelhető az összes BlowerDoor ventillátor
  • mérési periódusok automatikus feljegyzése
  • valós idejű térfogatáram kijelzése, amely lehetővé teszi a mérési eredmények helyszínen történő elemzését
  • a komplex alaprajzú, nagy épületekben történő mérés megkönnyítése érdekében feljegyzésre kerül az épületben több nyomáskülönbségi érték
  • nagyon nagy méretű épületekben lehetőség van egyenletes légnyomáselosztás kialakítására három MultipleFan ventillátor használatával úgy, hogy a ventillátorokat 2:1 arányban elosztjuk különböző ajtónyílások között
  • az adatokat és a megjegyzéseket egy adattárba menti
  • a nyomási határérték elérésekor a biztonság érdekében a program lekapcsol

Moduláris felépítés az univerzális alkalmazhatóságért

Igény szerint a BlowerDoor méréstechnika moduláris felépítése lehetővé teszi több MultipleFan rendszer kombinálását is úgy, hogy nagyon nagy, esetleg szigeteletlen lakó- és nemlakó épületek BlowerDoor-tesztje is elvégezhető legyen.

Képek

BlowerDoor MultipleFan